ICT

Logistiek

Bouw

Gezondheidszorg

Energie

Food

Techniek

Marketing

Productie

Onderwijs

Overheid

Telecom

ICT

Om die dienstverlenende functie van de ICT branche te ondersteunen, is er behoefte aan soft skills. Dat is waar DigiReceptie een meerwaarde creëert bij de ontvangst van je bezoek. Met onze specialistische kennis integreren we standaardoplossingen zorgvuldig in jouw specifieke situatie. Door de inzet van onze slimme software wordt een efficiëntieslag gerealiseerd met een minimalisering van risico’s op het gebied van continuïteit, dataverlies en hoge kosten. DigiReceptie kan direct geïntegreerd worden en op bestaande ITarchitectuur worden aangesloten.

Logistiek

Binnen de logistieke sector is grote behoefte aan sociale innovatie. DigiReceptie is dan een digitale tool, maar ondersteunt en versterkt juist de sociale factor binnen het bedrijf. Tevens versterkt de inzet van DigiReceptie het imago door de professionele, efficiënte en eenvoudige manier van werken. DigiReceptie is uiterst klantvriendelijk, je bespaart op kosten voor personeel, voldoet aan de strenge privacy regelgeving en houdt tijd over voor het waardevolle échte klantencontact.

Bouw

Binnen de Bouw zijn innovaties van groot belang. Dit zien we terug in de uitvoering, maar ‘in eigen huis’ blijft innovatie nog achter. Zo gebeurt het registreren van bezoekers vaak nog op papier. Of het nou het hoofdkantoor betreft of een bouwplaats: Het oproepen van een presentielijst bij calamiteiten is verplicht in het kader van veiligheid. DigiReceptie zorgt voor een onvergetelijke digitale ontvangst en registratie van elke bezoeker, met inachtneming van de hoogste veiligheids- en compliancestandaarden. Een technische innovatie met een groot sociaal aspect wat de betrouwbaarheid en professionaliteit ten goede komt.

Gezondheidszorg

De vraag naar gezondheidszorg neemt alleen maar toe. Voor het verlenen van deze zorg en het aanpassen van de branche aan de stijgende vraag zijn innovaties van methoden en uitvoering van groot belang. DigiReceptie helpt om het contact met de patiënt te optimaliseren en zorgt er tegelijkertijd voor dat medewerkers meer tijd hebben voor de echte zorgtaken. Ook in de wachtkamer kan DigiReceptie van meerwaarde zijn met Narrowcast schermen waarbij het draait om opvallen, verleiden en informeren.

Energieleveranciers

Initiatieven op het gebied van marketing, sales en klantenservice zijn onvermijdelijk om je te onderscheiden en de loyaliteit van klanten te winnen. DigiReceptie biedt een innovatieve, efficiënte en milieuvriendelijke tool om de processen op die vakgebieden te ondersteunen en de gewenste reputatie te onderstrepen. Behandel je bezoek op een manier die aansluit bij de visie van je bedrijf. DigiReceptie ontvangt bezoekers snel, correct, zonder onnodige papiergebruik, veilig en met persoonlijke aandacht. Daar krijg je energie van!

Food

Voedselverwerkende industrie
Het is een gegeven dat hygiëne belangrijk is in de levensmiddelenindustrie. Maar ook veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid zijn van groot belang. Er zijn strenge voorschriften die nageleefd moeten worden. DigiReceptie helpt door het naleven van deze voorschriften te vergemakkelijken met digitale bezoekersregistratie. Een uiterst efficiënt aanmeldproces, een warm persoonlijk welkom en ondertussen voldoen aan de ISO, ARBO, AVG, GDPR en privacy regels. Deze beleving draagt gegarandeerd bij aan een positief imago van je bedrijf.

Installatietechniek

De duurzaamheidstransitie, Internet of Things (IoT), speelt een grote rol. Natuurlijk is het grote voorbeeld hiervan de gebouwautomatisering. Veel apparaten worden ‘connected devices’ in een zelf te bedienen omgeving, bijvoorbeeld met een app op smartphone of tablet. Het gaat steeds meer om beleving en ervaring. Als het gaat om de beleving en ervaring van een bezoeker aan een bedrijf of gebouw biedt DigiReceptie de perfecte software applicatie waarmee ook direct wordt voldaan aan de ISO, ARBO, AVG, GRDP en privacyregels.

Marketing

Naast het optimaliseren van bezoekersgedrag op een website of in een winkelcentrum, is het noodzakelijk om de beste beleving voor de bezoeker van jouw eigen bureau te creëren. DigiReceptie doet dat met daarbij dezelfde focus, namelijk: veelbelovende 1e indruk maken, voldoen aan de privacywet, digitalisering, bijdragen aan duurzaamheid, onderscheidend zijn, milieuvriendelijke gedachte, gastvrijheid en een absolute boost voor het imago. Met Digireceptie is er, na een snelle en accurate digitale registratie, meer tijd voor koffie met een koekie als je komt voor cookies.

Metaal/productie

De metaalbranche is sterk afhankelijk van en gevoelig voor externe factoren. Extra reden om zekerheid te creëren met behulp van interne factoren. DigiReceptie zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op de gewenste manier ondersteund worden. Hierbij staat het voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van privacy, hygiene en veiligheid voorop. Met DigiReceptie zijn uw bezoekers verzekerd van een warm onthaal, zijn ze altijd op de hoogte van de geldende reglementen en is bij een calamiteit direct inzichtelijk welke personen in het pand aanwezig zijn.

Onderwijs

Aantoonbare kennis draagt positief bij aan het imago van je bedrijf. Met Permanente Educatie zorg je er voor dat kennis en vaardigheden op peil blijven en zelfs vergroten. Met DigiReceptie wordt het toekennen van punten super eenvoudig doordat de administratieve rompslomp wordt geminimaliseerd tot het scannen van een persoonlijke QR code. De presentie en de toegekende PE punten worden direct digitaal verwerkt en gedeeld met de geselecteerde betrokken instanties. Zo scoor je punten met DigiReceptie!

Overheidsinstelling

Voor de overheid is veiligheid één van de belangrijkste zaken die er zijn. Dat moet echter wel hand in hand met benaderbaarheid en toegankelijkheid. Een warm welkom moet dus parallel lopen met een streng toegangsbeleid. Lastig? Absoluut niet! Met DigiReceptie maak je een professionele en gastvrije indruk én weet je precies wie er in een overheidsgebouw aanwezig is. DigiReceptie is bovendien een toegewijd partner die door schaalgrootte en jaren ervaring aan alle gestelde wetten, eisen en ISO-certificering kan voldoen.

Telecommunicatie

In toenemende mate gebruiken we ons mobieltje voor online diensten. In een digitale wereld hebben we geen papier nodig. Dat is de richting die telecom op gaat. En die visie moet je laten zien binnen je bedrijf. Hier kan je slim op in spelen door DigiReceptie de ontvangst en registratie van je bezoekers te laten verzorgen. Van uitnodiging tot inchecken, alles gebeurt digitaal. Geen papieren lijsten meer op de receptie-balie, maar een innovatieve online registratie-procedure. Veilig, betrouwbaar en een onvergetelijke indruk.